Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Τέλος Αγώνων

Κυρίες και κύριοι, η αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της !
Η απογραφή δείχνει τον Δήμο Αμαρουσίου να παραμένει στην Α' κατηγορία ΠΟΦΕΠΑ, το Α.Κ.Δ.Αμαρουσίου να παίζει από του χρόνου στην Β' κατηγορία ΠΟΦΕΠΑ μαζί με τους Ατρόμητους Αμαρουσίου, και τον Ποσειδώνα Αμαρουσίου να δηλώνει παρουσία στην Γ' κατηγορία ΠΟΦΕΠΑ.

Ο Ποσειδώνας φέτος ήταν πιο συνεπής και σοβαρός από ποτέ. Αυτό οφείλεται κυρίως στην απόδοση του αρχηγού, Ηλία Βασιλάκη, που πέτυχε 13 νίκες σε 22 αγώνες, κάτι που εύκολα τον ανακυρήσσει MVP της ομάδας !! Μακράν η πιο παραγωγική και αποδοτική του χρονιά !! Σε αυτές προσθέτουμε τις 5 νίκες της Μίρκας Κουκά, τις 3 νίκες του Σωτήρη Αξαρλή και τις 2 του Γιάννη Πανάγου, και το αποτέλεσμα είναι η 5η θέση στον Β' όμιλο της αρκετά δύσκολης φετινής Γ' κατηγορίας. Και του χρόνου πιο ψηλά !

Το Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αμαρουσίου, μετά την πετυχημένη περσινή του χρονιά, ανέβηκε φέτος στην Α' κατηγορία ΠΟΦΕΠΑ, και αγωνίστηκε με ομάδες που ήταν εκτός συναγωνισμού. Ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να παραμείνει και του χρόνου εκεί, πάντως οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν κάποιους πολύ καλούς αγώνες και συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μπαρτσακούλιας κατάφερε να κερδίσει 14 αγώνες απ' τους 29 που αγωνίστηκε (πάρα πολύ καλό νούμερο για την δυναμική της κατηγορίας). Παίρνει έτσι τον τίτλο του καλύτερου παίκτη του φετινού Α.Κ.Δ.Α. μιας και πέτυχε περισσότερες νίκες από τους συμπαίκτες του.
Σε ίδιους όμως ρυθμούς κινήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Άγγελος Στέλλας χαρίζοντας στην ομάδα του 12 νίκες σε σύνολο 24 αγώνων, σημειώνοντας έτσι καλό ποσοστό. Οι Άρης Κουτσούμπας και Κώστας Γκίζιας, βοήθησαν την ομάδα τους, πετυχαίνοντας 9 και 4 νίκες, σε σύνολο 22 και 17 ατομικών αγώνων αντίστοιχα.

Η μεγαλύτερη και πιο ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς, ήρθε από την πιο δεμμένη ομάδα του Αμαρουσίου, που δεν είναι άλλη απ' τον Δήμο Αμαρουσίου. Οι παίκτες που την αποτελούν (Σταματιάδης Βασίλης, Φωτάκης Παναγιώτης και ο προπονητής και αρχηγός μας Χρήστος Λεγάντης) παίζουν μαζί για 7 συναπτά έτη !! Στα 5 τελευταία αγωνίζονται στην Α' κατηγορία ΠΟΦΕΠΑ και φέτος κατάφεραν για μια ακόμη φορά να εξασφαλίσουν την θέση τους στην κατηγορία, έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και στον τελευταίο ατομικό αγώνα !! Ο Χρήστος Λεγάντης έδωσε 7 νίκες στην ομάδα του, ο Βασίλης Σταματιάδης 13 και
ο Παναγιώτης Φωτάκης 17.

Φέτος όμως είχαμε και έναν μικρό άθλο... Άθλο που πέτυχε η ομάδα του Ατρόμητου Αμαρουσίου, η οποία κατάφερε να τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας ΠΟΦΕΠΑ με 7 νίκες και μόλις μία ήττα, γεγονός που την έφερε στα μπαράζ ανόδου, στα οποία πέτυχε άλλες 2 νίκες σε 3 αγώνες και τελικά πήρε το εισητήριο για την Β' κατηγορία ΠΟΦΕΠΑ !! Άπειρα συγχαρητήρια και στους 3 παίκτες της, γιατί 'και οι 3 ήταν υπέροχοι' !!! Γιώργος Βάγιας, Καρατζάς Παναγιώτης και Σταματιάδης Γρηγόρης, πέτυχαν από 21 νίκες έκαστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παικτικά δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει έναντι των υπόλοιπων συμπαικτών του, όμως η καθιερωμένη πλακέτα του MVP θα πάει στον
αρχηγό Γιώργο Βάγια, μιας και οι 21 νίκες του ήρθαν σε σύνολο μόλις 29 αγώνων, έναντι 32 του Πάνου Καρατζά και 31 του Σταματιάδη Γργηγόρη. Και πάλι μπράβο !!

Την Κυριακή όλοι στου Σπύρου Λούη για τα μαρουσοατομικά μας !!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Σ ευχαριστώ πολύ Τάκη (και φαντάζομαι όλοι) για την πολύτιμη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια!!

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.