Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2012

Οι αγώνες για όλα τα μέλη του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου θα γίνουν τελικά την Κυριακή 10/6/12 στο κλειστό γυμναστήριο του Σπύρου Λούη
Η ώρα έναρξης των αγώνων ανά κατηγορία είναι:
Αρχάρια παιδιά από 4ο Δημοτικό 13:30
Προχωρημένα παιδιά - αρχάριοι ενήλικες 14:30
Προχωρημένοι ενήλικες 16:30


Στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα.
Παρακαλώ πολύ ενημερώστε όσους γνωρίζετε το συντομότερο δυνατόν γιατί φέτος η διοργάνωση οριστικοποιήθηκε την τελευταία στιγμή και είναι απαραίτητο να υπάρχει μαζική συμμετοχή. Η αλλαγή στη μέρα διεξαγωγής έγινε για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στους αγώνες διπλών του ΠΟΦΕπΑ που θα γίνουν το Σάββατο 9/6/12 ,αλλά και των παιδιών του 4ου Δημοτικού.
Η διαιτησία θα γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων (κληρώσεις των ομίλων κ.α.)  θα αποφασιστεί από τη γραμματεία των αγώνων.
Σημαντική ανακοίνωση:
Λόγω της μεταφοράς των τραπεζιών και του εξοπλισμού, την Παρασκευή 8/6 δεν θα γίνει το πρόγραμμα προπονήσεων στο 6ο Γυμνάσιο.




Σας ευχαριστώ πολύ, σας περιμένω με χαρά και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.