Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σπουδαίες διακρίσεις για το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δήμου Αμαρουσίου

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων Αθλητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έγινε το Σαββατοκύριακο 19-20/5/12 στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. (Ανεξάρτητοι θεωρούνται όσοι αθλητές δεν έχουν εγγραφεί ποτέ στην Ομοσπονδία) Όλοι οι αθλητές του Δήμου Αμαρουσίου που έλαβαν μέρος αφού είχαν πρώτα διακριθεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Αττικής, ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών με δύο χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι σε Πανελλήνιο επίπεδο μη επίσημων αθλητών, το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου μας δεν έχει αντίπαλο. Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία 18-39 (βλ. φωτο, από το site του ΠΟΦΕπΑ), Ο Παναγιώτης Φωτάκης πήρε την πρώτη, ο Παναγιώτης Καρατζάς τη δεύτερη και ο Παναγιώτης Μπαρτσακούλιας την τρίτη θέση. Επίσης στην κατηγορία 50-59 ο Βασίλης Σταματιάδης πήρε την πρώτη θέση. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!

Περισσότερες πληροφορίες στο link απο την ΕΦΟΕπΑ : http://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=173:-3-&catid=1:2012-03-08-10-19-36&Itemid=7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.