Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ


  Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ping-Pong) στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου λειτουργεί από το 2002. Κύριος σκοπός του προγράμματος είναι η εκμάθηση στοιχείων του αθλήματος όπως η τεχνική, η τακτική οι κανονισμοί κ.α. σε παιδιά και ενήλικες. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα συμμετοχής σε πρωταθλήματα (διαδημοτικά, Π.Ο.Φ.Επ.Α.) έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να λαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες.  Προγράμματα προπονήσεων γίνονται στο 4ο, 3ο-11ο , 7ο , 8ο , 9ο, 13ο και 15ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου με ετήσια συνδρομή. Προπονητής και υπεύθυνος καθηγητής φυσικής αγωγής είναι ο Χρήστος Λεγάντης. 

Δικαιολογητικά Εγγραφής: 

Για τη συμμετοχή στις προπονήσεις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης απαιτείται η εγγραφή ως μέλος στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Αίτηση  http://www.maroussi.gr/appdata/documents/athlitismos/aitisi_symmetoxhs.pdf
  •  Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο για μέλη έως 14 ετών ή από παθολόγο/καρδιολόγο για    μέλη άνω των 14 ετών.
  •  2 φωτογραφίες.
  • Η επίδειξη της κάρτας ARTEMIS ή φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ/ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ/ΕΥΔΑΠ για τους κατοίκους - δημότες Αμαρουσίου.


Το κόστος της εγγραφής, για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αθλητικό πρόγραμμα του δήμου Αμαρουσίου, είναι 20 Ε. 

Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα προγράμματα πρέπει να ανανεώνουν την ετήσια ισχύ της κάρτας τους ανάλογα με την αναγραφόμενη σε αυτή ημερομηνία. Για τη διαδικασία αυτή απαιτείται η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης και αίτησης χωρίς οικονομική επιβάρυνση.


Κόστη συνδρομών:

Τμήματα Δημοτικών σχολείων για παιδιά και αρχάριους ενήλκες (έως 2 προπονήσεις ανά εβδομάδα) :
Ετήσια συνδρομή 80Ε που μπορεί να καταβληθεί σε 2 ισόποσες δόσεις  (40Ε με την έναρξη & 40Ε τον Ιανουάριο). 
Ετήσια συνδρομή 70Ε μόνο αν καταβληθεί ολόκληρη με την έναρξη των προγραμμάτων έως 31 Οκτωβρίου (έκπτωση 10Ε).Κεντρικό τμήμα ενηλίκων προχωρημένων (έως 3 προπονήσεις ανά εβδομάδα) :
Μηνιαία συνδρομή 20 Ε για τους δημότες και 30 Ε για τους ετεροδημότες. 
(εκπτώσεις για την προπληρωμή περισσότερων απο 3 μηνες:  
3μηνο = 50Ε
6μηνο = 90Ε
όλη η περίοδος (8 μήνες) = 120Ε

Στους δημότες που είναι μέλη πολύτεκνων οικογενειών (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης), που συμμετέχουν σε παραπάνω από ένα άθλημα ή σε μέλη μιας οικογένειας που συμμετέχουν στο ίδιο άθλημα,  παρέχονται εκπτωτικά προγράμματα.Πληροφορίες:

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στο τηλ. 210 6107650 (γραμματεία) ή στις ώρες λειτουργίας του προγράμματος ανά χώρο που θα βρείτε σε άλλη ανάρτηση (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ).