Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Αγαπητοί ενήλικοι αθλητές, γονείς και παιδιά,

Το φετινό καλοκαίρι αποφασίστηκε η παράταση της λειτουργίας του προγράμματος προπονήσεων μετά το πέρας της σχολικής περιόδου με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε καθημερινή βάση (Δευτέρα έως Παρασκευή) για όλους,  στο κλιματιζόμενο γυμναστήριο του 3ου -11ου Δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου (Μεσογείων 40)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές ηλικίας 9-18 ετών και οι ενήλικες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα προπονήσεων της περιόδου 2016-17 εφόσον έχουν ενεργή κάρτα μέλους.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σε τρία τμήματα :
Παιδικό (17:15 – 18:15, διάρκεια 1 ώρα)
Ενηλίκων αρχαρίων (18:15-19:45, διάρκεια 1,5 ώρα)
Ενηλίκων προχωρημένων (19:45-21:15, διάρκεια 1,5 ώρα)
με συμμετοχές ανά τμήμα το λιγότερο 8 και το περισσότερο 12 άτομα. Στην περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι απαραίτητες συμμετοχές, δε θα λειτουργήσει το παιδικό τμήμα.

Το κόστος συμμετοχής που πρέπει να προκαταβληθεί, είναι 20 ευρώ για τους ενήλικες και 15 ευρώ για τα παιδιά και καλύπτει τις 2 τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου (10 προπονήσεις). Στην περίπτωση που υπάρχουν οι απαραίτητες συμμετοχές το πρόγραμμα θα παραταθεί και τον Ιούλιο με κόστος 10 ευρώ ανά εβδομάδα για όλους.

Η θεματολογία των προπονήσεων θα είναι συγκεκριμένη και θα αλλάζει ανά 2 ημέρες με τα παρακάτω αντικείμενα: Α- Βασική τεχνική, Β-μετακίνηση, θέση ετοιμότητας, Γ- Σερβίς, υποδοχή, Δ- Μετάβαση στην επίθεση, 3η 5η μπαλιά, Ε- Τακτική, επιθετικοί αυτοματισμοί, διπλό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.