Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Στον ιστότοπο αυτό προβάλλεται το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που λειτουργεί στα πλαίσια των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Δίνεται επίσης η δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του προγράμματος.

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Ο Mozart του ping - pong "JAN OVE WALDNER"

Έτσι αποκαλείται, ίσως ο καλύτερος παίκτης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που έχουμε δεί μέχρι σήμερα. Γεννήθηκε στη Σουηδία στις 3/10/65 και κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα Σουηδίας σε ηλικία 17 ετών.
Από τα παιδικά του κιόλας χρόνια πήρε μέρος σε προπονητικά κάμπ στην Κίνα όπου ξεχώρισε για τα εκπληκτικά του αντανακλαστικά και την τεχνική του που αργότερα έγινε σημείο αναφοράς  τουλάχιστον για 2 δεκαετίες. Στην Κίνα έγινε θρύλος, τόσο που την δεκαετία του 90 ήταν πιο αναγνωρίσιμος από τον Μπιλ Κλίντον. Η αντίληψη του παιχνιδιού απο τον Waldner ήταν τόσο υψηλή που οι αντίπαλοι του συχνά αναφέρουν ότι δεν κατάφερναν σχεδόν ποτέ να τον αιφνιδιάσουν στη διάρκεια ενός αγώνα.  
Τις διακρίσεις του μπορούμε να δούμε εδώ: http://www.ittf.com/World_Events/Biography1.asp?Player_ID=93 . 
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε σε ηλικία 39 ετών να φτάνει μέχρι τους ημιτελικούς (βλέπε video)

Video1
Video2
Video3Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.